ALLES KAN · NIETS MOET Er is veel mogelijk, doch niets is verplicht. 'Neen is neen.'

Beste bezoeker,

Omdat wij zowel voor ons zelf, voor de bezoekers als voor u een goede prettige sfeer willen creëren hebben wij een aantal huisregels bepaald.

 1. Het is ten strengste verboden soft- en harddrugs te gebruiken of te verhandelen in onze zaak.
 2. Wij houden ons het recht voor om u te weigeren in geval van dronkenschap of als u onder invloed bent van verdovende middelen.
 3. De toegang is €20, dit wordt volledig terugbetaald wanneer het drankverbruik hoger is dan €20. Wees voorzichtig met alcoholische dranken ... drink met mate!
 4. In de Champagnebar, die zich in de vergeetkelders bevindt, schenken we enkel Champagne per fles uit. Een vijftigtal gekende soorten kwaliteitschampagnes zijn er voor u in dit unieke kader beschikbaar.
 5. Gelieve niet te roken in de publieke delen. Er is een rookruimte conform de Belgische wetgeving.
 6. De 51 geeft u geen krediet. Alle rekeningen worden dezelfde dag vereffend dit ten laatste bij uw vertrek van de 51. Eventueel aangerichte schade wordt ook onmiddellijk aangerekend.
 7. Wij tolereren geen geweld tegen ons personeel en bezoekers. In dit geval zullen wij te allen tijden de politie inschakelen. Ons pand is beveiligd met camera’s (op de themakamers na natuurlijk) en voorzien van alarm knop die direct in verbinding staat met een meldkamer.
 8. Het is het personeel / bezoekers verboden uw privacy in gevaar te brengen. Uw privacy is bij ons zeer belangrijk.
 9. Bijgevolg is het strikt verboden om foto’s te nemen en video-opnames te maken in de 51, uitgezonderd wanneer u het akkoord hebt van de directie om dit te doen.
 10. De 51 is geen hotel. Er zijn geen hostessen aanwezig. Er is geen mogelijkheid tot overnachting.
 11. Voor het slagen van uw erotische date is uw persoonlijke hygiëne en respectvol handelen naar de dame van zeer grote invloed. Ons personeel zal u op zaken wijzen indien nodig conform de huisregels en afspraken.
 12. Alles kan, niets moet bezoekers mogen seksuele handelingen ten alle tijde weigeren. 'Neen is neen'.
 13. Denk aan de mensen die na u komen, laat alles proper en netjes achter in de speelkamers en ruimtes.
 14. Indien u positieve en/of negatieve aanmerkingen hebt of hoort, gelieve deze aan ons door te spelen.
 15. Dieren zijn niet toegelaten.

Bij een bezoek aan onze zaak wordt u aan de inkom vriendelijk ontvangen en begeleidt door de gastvrouw. Hier kunt u meer informatie krijgen en worden al uw vragen beantwoord.

Geen bar met hostessen · 7/7 open vanaf 12u.

Namens het directieteam van privé club 51 te Menen wensen wij u veel spannend plezier toe tijdens uw verblijf in onze zaak.

BEL +32 56 44 75 83 Mail ons
WhatsApp WhatsApp ons nu!